6948888850 Αλυκή, Πάρος captainsgusto@gmail.com
hero image
Facebook

 


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Captain's Gusto - Ενοικιάσεις Σκαφών | Αλυκή Πάρος 

Για όλες τις ακυρώσεις ή αλλαγές, απαιτείται να έχετε ειδοποίηση μέσω email στο captainsgusto@gmail.com

Οι ακυρώσεις που γίνονται έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία κρουαζιέρας μπορούν να γίνουν δωρεάν.
· Για ακυρώσεις που γίνονται λιγότερο από 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κρουαζιέρας θα χρεωθεί το 50% του συνολικού ποσού που καταβλήθηκε.
· Για ακυρώσεις που γίνονται λιγότερο από 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της κρουαζιέρας θα χρεωθεί το 70% του συνολικού ποσού που καταβλήθηκε.


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή για την επιβεβαίωση του σκάφους.
Η ενημέρωση είναι στις 09:30 π.μ. (πρωί) / 18:00 μ.μ. (βράδυ). Αν αργήσετε, τότε μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην ενημέρωση πριν πάρετε το σκάφος.
Εάν δεν βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης μέχρι τις 09:45 π.μ. (πρωί) / 18:15 μ.μ. (απόγευμα) και δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω γραπτού μηνύματος ότι πρόκειται να καθυστερήσετε, έχουμε το δικαίωμα να νοικιάσουμε το σκάφος σε άλλο πελάτη και η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.

 

Ο πελάτης συμφωνεί και αποδέχεται:

Να παραδώσει το σκάφος στο Captain’s Gusto στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο σκάφος, στις εξωλέμβιες μηχανές ή στον εξοπλισμό του από κακή χρήση ή αμέλεια.
Για να παραδώσετε το σκάφος το αργότερο κατά το ηλιοβασίλεμα (Εάν καθυστερείτε, πρέπει να μας καλέσετε για να μάθετε την ώρα της επιστροφής σας. Εάν δεν έχουμε ειδοποίηση για την καθυστέρηση σας θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις).
Η πρόωρη επιστροφή του σκάφους δεν δίνει δικαίωμα στον πελάτη αξίωση επιστροφής χρημάτων.
Η μέγιστη απόσταση του σκάφους από την ακτή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3 NM.
Μόνο ο μισθωτής είναι υπεύθυνος για το χειρισμό και τη λειτουργία του σκάφους κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.
Δεν επιτρέπεται η έξοδος από την Πάρο.
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη του κόμματος συμμορφώνονται με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

 

Τι γίνεται αν η περιοδεία ακυρωθεί;
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να ακυρώσουμε μια ενοικίαση, λόγω ισχυρών ανέμων ή δυνατής βροχής. Θα σας προσφέρουμε πάντα να πάρετε το σκάφος σε διαφορετική ημερομηνία. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα επιστρέψουμε το τέλος κράτησης στο ακέραιο μείον τα έξοδα διεκπεραίωσης.