6948888850 Αλυκή, Πάρος captainsgusto@gmail.com
Facebook

 


CAPTAIN'S GUSTO
Ενοικιάσεις Σκαφών - Ημερήσιες Κρουαζιέρες | Αλυκή ΠάροςΗ εταιρεία μας Captain's Gusto βρίσκεται στο λιμάνι της Αλυκής στην Πάρο και δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις σκαφών και τη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών στα νησιά των Κυκλάδων.

Στόχος μας είναι να σας χαρίσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο απέραντο γαλάζιο και να απολαύστε τη μοναδικότητα που έχει κάθε μέρος, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΦΗ

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΦΗ

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία νοικιάζοντας ένα σκάφος του Captain's Gusto στην Αλυκή της Πάρου, εξερευνήστε τα όμορφα ελληνικά νησιά και απολαύστε ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές στα διάσημα νερά της Μεσογείου.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Ο στόλος μας απαρτίζεται από μικρά σκάφη που δεν απαιτούν άδεια οδήγησης, καθώς και μεγαλύτερα για αυτούς που κατέχουν άδεια σκάφους.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ανακαλύψτε απίστευτες τοποθεσίες σε μικρή απόσταση από το νησί της Πάρου, συμπεριλαμβανομένων θαλάσσιων σπηλαίων και υπέροχων τοποθεσιών για κολύμπι και κατάδυση.

V.I.P. ΕΚΔΡΟΜΕΣ

V.I.P. ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Παρέχεται η επιλογή εξυπηρέτησης από επαγγελματία σκίπερ, διοργανώνοντας ημερήσιες κρουαζιέρες σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νοικιάστε ένα μηχανοκίνητο σκάφος στην Πάρο, γίνετε καπετάνιος για μια μέρα και επισκεφτείτε τις πιο διάσημες παραλίες, οργανώστε parties, πρόταση γάμου και ζήστε μοναδικές στιγμές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα και περιπλανηθείτε στις πιο διάσημες αλλά και στις πιο απρόσιτες παραλίες της Ελλάδας. Τα σκάφη μας είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της θάλασσας.

Περισσότερα
ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασφαλείς και άνετες μεταφορές στους πιο δημοφιλείς προορισμούς με σύγχρονα σκάφη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ SKIPPERS

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ SKIPPERS

Έμπειροι επαγγελματίες θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια και θα σας ξεναγήσουν στα πιο όμορφα μέρη.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

Σέρβις ή υποστήριξη για άλλα σκάφη ή πλοία, μεταφορά ατόμων ή προμηθειών προς και από την ακτή ή άλλο πλοίο.